Antena 3 CNN Show Câştigătorii programului iniţiat de Intact Media Group îşi încep pregătirea

Câştigătorii programului iniţiat de Intact Media Group îşi încep pregătirea

Câştigătorii programului iniţiat de Intact Media Group îşi încep pregătirea
11 Feb 2012   •   21:48

Sunt tineri, au douăzeci de ani şi sunt ambasadorii generaţiei lor. Au fost selectaţi din peste două sute de aplicanţi şi acum învaţă secretele din spatele unui trust media. Primii 20, câştigătorii programului iniţiat de Intact Media Group, s-au întâlnit cu vedetele şi specialiştii de la Antena 1 şi au aflat câte ceva despre cum se face televiziune.

Andreea Berecleanu, Mihai Gâdea, regizorul Trestiana Cristian Vanghele şi directorul tehnic Paul Popescu le-au împărtăşit câştigătorilor din programul "Primii 20" câteva secrete din "bucătăria" Antenei. Le-au povestit cum au ajuns să lucreze în televiziune şi de ce iubesc meseria pe care o fac de aproape douăzeci de ani.

Întâlnirea a fost pentru mulţi dintre cei douăzeci un prilej să afle dacă şi-ar dori o carieră în mass-media. Mai ales că au primit sfaturi preţioase de la profesioniştii care au evoluat odată cu trustul Intact.

"Primii 20" sunt ambasadorii tinerilor născuţi în 1991. Au douăzeci de ani, la fel ca trustul Intact, şi reprezintă vocea unei generaţii întregi. Au fost selectaţi din peste două sute de aplicanţi, pentru că sunt energici,  încrezători şi inovativi.

Programul Primii 20, iniţiat de Intact Media Group vrea să-i pregătească pe tineri pentru a fi liderii media de mâine. Vor avea parte de internshipuri, întâlniri cu vedetele şi specialiştii din trust şi vor intra în culisele celor mai importante producţii TV sau radio.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close