Antena 3 CNN Show Showbiz Cum s-a lasat de fumat o mare actrita de la noi! “Fumam pana la 4 pachete pe zi. Mi-am pus icoana pe frunte si...”

Cum s-a lasat de fumat o mare actrita de la noi! “Fumam pana la 4 pachete pe zi. Mi-am pus icoana pe frunte si...”

Cum s-a lasat de fumat o mare actrita de la noi! “Fumam pana la 4 pachete pe zi. Mi-am pus icoana pe frunte si...”
31 Ian 2016   •   11:16

Draga Olteanu Matei are 82 de ani si apare tot mai rar in public. Marea actrita a povestit in urma cu cativa ani ca a avut o mare parte din viata ei un viciu: fumatul.

Draga Olteanu Matei a marturisit ca s-a apucat de fumat pe la 13 ani si, la un moment dat ajunsese sa fumeze uneori pana la patru pachete pe zi. In cele din urma, s-a lasat, constienta ca-i face foarte rau, dar pentru asta s-a rugat mult.

”O colega a venit cu o iconita mica, din argint, cu Sfanta Parascheva. Am pus iconita pe frunte si m-am uitat catre biserica si am zis: Doamne, ajuta-ma sa ma las de tutun. A trecut vreme… Intr- o zi, stand acasa… imi venea sa fumez. M-am dus in dormitor – acolo nu fumam niciodata – sfidand tigarile. Apoi, dupa 3 zile mi-am dat seama ca pofta de tigara dureaza 5 minute, dupa care iti trece. Te gandesti la altceva… Si am reusit sa ma las. In ziua de azi nu mai fumez”, a spus actrita intr-un interviu intr-o emisiune TV.



×
Subiecte în articol: Draga Olteanu Matei fumat tigari
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close