Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Michael Schumacher îi acuză pe Hamilton şi Alonso că l-au blocat în timpul calificărilor

Michael Schumacher îi acuză pe Hamilton şi Alonso că l-au blocat în timpul calificărilor

Michael Schumacher îi acuză pe Hamilton şi Alonso că l-au blocat în timpul calificărilor
28 Mar 2010   •   00:42

Red Bull s-a dovedit încă o dată a fi cea mai rapidă echipă în calificări în noul sezon al Formulei 1, însă capul de afiş la Melbourne îl ţine prima ceartă dintre piloţi. Michael Schumacher, al şaptelea pe grila de start pentru Mercedes, i-a acuzat pe Fernando Alonso de la Ferrari şi Lewis Hamilton de la McLaren că l-au încurcat în timpul diferitelor etape de calificare.

Germanul, revenit în Formula 1 la vârsta de 41 de ani după o absenţă de trei ani, a fost supărat cu modul în care Alonso a condus în ultima sesiune de calificări şi i-a cerut socoteală spaniolului la final, după care a discutat şi cu Charlie Whiting, directorul cursei.

"La ultima mea încercare am fost încetinit de Alonso. L-am întrebat dacă i-a spus echipa lui să facă asta şi a zis că nu. Am avut o discuţie vineri între piloţi în care s-a discutat despre evitarea unor astfel de situaţii şi chiar Alonso a fost principalul susţinător al ideii. Apoi am avut o conversaţie cu Charlie pentru că vreau să ştiu dacă regulile s-au schimbat faţă de cum erau înainte", a declarat Schumacher.

Întrebat despre Hamilton în sesiunea a doua a calificărilor, Schumacher a adăugat: "Am avut aceeaşi problemă şi cu Lewis, aceea că el îşi adapta turul, se pregătea şi mă bloca pe mine într-un fel, ceea ce nu e frumos".

Disputele de acest gen între piloţi erau de aşteptat în acest sezon, având în vedere valoarea lor, patru campioni mondiali fiind împrăştiaţi la trei echipe diferite.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Alonso Michael Schumacher
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close