Antena 3 CNN Sport Cătălina Ponor face lumină în cazul dezvăluirilor şocante ale Mariei Olaru despre cantonamentele gimnastelor

Cătălina Ponor face lumină în cazul dezvăluirilor şocante ale Mariei Olaru despre cantonamentele gimnastelor

Cătălina Ponor face lumină în cazul dezvăluirilor şocante ale Mariei Olaru despre cantonamentele gimnastelor
07 Iun 2016   •   18:35

Dezvaluirile facute de fosta gimnasta Maria Olaru despre episoadele violente din cantonamentul de la Deva sunt negate de inca o mare sportiva.

Catalina Ponor sustine ca ea nu a fost supusa unor asemenea tratamente, precizand ca daca s-ar fi intamplat sa fie lovita de antrenori nu s-ar mai fi intors langa acestia, scrie ziare.com.

"Nu am nimic de comentat pe acest subiect, vreau doar sa spun ca daca eram maltratata sau batuta probabil ca nu m-as fi intors in cantonament sau la aceiasi antrenori. Iar faptul ca m-am intors de atatea ori asta nu inseamna ca imi place sa fiu batuta, sa fim seriosi! Nu exista asa ceva!", a spus Catalina, potrivit DolceSport.

Fosta gimnasta Maria Olaru a lansat recent o carte autobiografica ce a facut valuri in sportul romanesc.

In aceasta carte, Olaru a povestit cum a fost lovita si jignita de catre antrenorii sai, inclusiv de catre celebrii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Andreea Raducan, care a fost colega cu Olaru la lotul national, a declarat recent ca nu se simte "un copil batut al Romaniei", transmitand astfel ca n-a avut parte de violente din partea antrenorilor

×
Subiecte în articol: Catalina Ponor maria olaru
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close