Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone pleacă să antreneze în Arabia Saudită

Andone pleacă să antreneze în Arabia Saudită

Andone pleacă să antreneze în Arabia Saudită
21 Dec 2008   •   17:26

Deşi în urmă doar cu câteva zile declara că nu poate pleca din ţară deoarece are probleme de familiem Ioan Adone de dezvăluit duminică că este probabil să ajungă în lumea arabă. Astfel, fostul antrenor al formatiei CFR Cluj arăta că în cîteva zile va semna cu formaţia saudită Al Nassr, echipă la care evoluează fostul stelist Elton.
"Probabil voi semna. Nu ştiu sigur până nu semnez contractul, dar m-am înţeles cu arabii. Durata e de cinci luni, pînă în mai, după care voi mai semna dacă suntem mulţumiţi".
Pentru a se hotărî, se pare că ?fălcosul? a discutat cu un fost rival de la Steaua: "Olăroiu are cea mai bună şi cea mai bogată echipă din Arabia Saudită. Oli mi-a spus că în Arabia e un fotbal bun. El are experienţă în ţările arabe. Nu m-am hotărât ce preparator fizic şi ce antrenor secund voi lua. Voi discuta contractele cu conducerea clubului. Pe 27 plec în Dubai, unde va fi întâlnirea. Preferam să antrenez în România, dar nu pot până la finalul campionatului", a spus Ioan Andone la Sport Total FM.
Ultima oară, Ioan Andone a antrenat pe CFR Cluj, formaţie cu care a câştigat titlul în Liga I şi a cucerit Cupa României.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arabia Saudita Ioan Andone Cosmin Olaroiu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close