Antena 3 CNN Sport Fotbal intern E oficial! Rădoi a semnat cu Al-Hilal: Regret ratarea finalei Cupei UEFA

E oficial! Rădoi a semnat cu Al-Hilal: Regret ratarea finalei Cupei UEFA

E oficial! Rădoi a semnat cu Al-Hilal: Regret ratarea finalei Cupei UEFA
15 Ian 2009   •   20:54

Steaua Bucureşti a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că fotbalistul Mirel Rădoi a fost transferat definitiv la gruparea saudită Al-Hilal, cu care a semnat un contract pe trei ani. "Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost transferat definitiv la gruparea saudită Al-Hilal, unde va petrece următorii trei ani din carieră. Negocierile dintre cele două cluburi s-au definitivat în cursul acestei zile, când a fost semnat şi contractul de transfer", se arată pe site-ul grupării bucureştene.
Joi seară, în cantonamentul de la Oliva Nova, Mirel Rădoi a susţinut o conferinţă de presă în care a confirmat faptul că va părăsi Steaua. "După 8 ani, în care am jucat cu plăcere, e momentul să mă gândesc şi la viitor", a spus Mirel Rădoi. Căpitanul Stelei a spus că după câteva zile de negocieri s-a ajuns unde şi-au dorit el, Steaua şi Al-Hilal. "Sunt bucuros că mă transfer, dar rămân cu un regret. Am fost la un pas de a juca o finală de Cupa UEFA, ăsta e marele meu regret. În rest, nu regret nimic. Plec cu inima împăcată. M-am gândit că nu pot să aştept o ofertă la infinit şi să risipesc anii ăştia, mai am câţiva ani de jucat", a declarat Mirel Rădoi la GSpTV.
Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, regretă plecarea lui Mirel Rădoi, dar spune că trebuie să se gândească şi la celelalte probleme ale echipei, dar şi la viitorul lui Rădoi şi al familiei sale. "Îmi pare rău că pierdem un jucător valoros ca Mirel Rădoi. Dar trebuie să ne gândim şi la problemele viitoare, la viitorul lui şi al familiei sale. Am pierdut un jucător foarte bun, dar şi un prieten, un caracter deosebit", a spus Marius Lăcătuş.
Preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a explicat că jucătorul va pleca vineri spre România, urmând ca sâmbătă să se deplaseze în Arabia Saudită unde va efectua vizita medicală. Argăseală i-a oferit lui Rădoi un tricou al Stelei pe care s-au semnat toţi jucătorii şi pe care era imprimat mesajul: "Mulţumim căpitane"
De partea cealaltă, patronul Gigi Becali a oferit detalii despre contractul semnat de Mirel Rădoi, salariu de 100.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură. Becali a mai explicat că singura ofertă primită pentru Rădoi în ultimii ani a fost de la formaţia engleză Portsmouth, de 10 milioane de euro, dar după două zile de negocieri, mutarea a eşuat.
Mirel Rădoi a ajuns la Steaua în anul 2000, iar în ultimii ani a fost căpitanul echipei. Conform declaraţiilor oficialilor roş-albaştri, Al-Hilal va plăti pentru fotbalistul de 28 de ani suma de 6 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close