Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Popa şi-a dat demisia, lăsând Poli Iaşi fără antrenor

Ionuţ Popa şi-a dat demisia, lăsând Poli Iaşi fără antrenor

Ionuţ Popa şi-a dat demisia, lăsând Poli Iaşi fără antrenor
12 Ian 2009   •   18:12

Clubul ieşean a primit luni o veste care, chiar dacă fusese anunţată de duminică, provoacă nelinişte. Antrenorul Ionuţ Popa şi-a trimis, luni, fiica la sediul clubului din Dealul Copoului să depună cererea de demisie. Funcţionarii clubului i-au pus deja un număr de înregistrare, pentru a fi discutată ulterior.
Sorin Boca, preşedintele grupării, va trebui să analizeze situaţia şi să ia, repede, o decizie, deoarece în curând echipa îşi va începe pregătirile de iarnă. Prezent la Bucureşti, conform Mediafax, Boca a declarat de la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde se votau diverse probleme:
"Am auzit şi eu că domnul Popa ne-a trimis demisia sa, dar aceasta trebuie aprobată pentru a intra în vigoare. Sincer, la ora actuală nu discutăm cu nici un antrenor, deoarece domnul Popa avea un contract cu noi. Normal că voi vorbi şi eu cu domnul Popa şi după aceea vom căuta un alt antrenor. Oricum, vreau să fiţi convinşi că, până în momentul în care echipa va pleca în cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, Poli Iaşi va avea antrenor."
Nu este prima oară când Ionuţ Popa îşi prezintă demisia, el făcând acest lucru şi pe 1 noiembrie 2008. Motivele lui Popa au, cu certitudine, strânsă legătură cu situaţia financiară precară de la clubul moldovean, care cu mare greutate reuşeşte să plătească salariile jucătorilor şi ale staff-ului tehnic.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi demisie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close