Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Popa: ?Trebuie să bat un arbitru pentru a fi arbitrat corect??

Ionuţ Popa: ?Trebuie să bat un arbitru pentru a fi arbitrat corect??

Ionuţ Popa: ?Trebuie să bat un arbitru pentru a fi arbitrat corect??
23 Noi 2008   •   16:43

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, la un post de televiziune local, că nu ştie ce să mai facă pentru ca formaţia sa să fie arbitrată corect.
?Eu am tot preferat să nu vorbesc despre arbitraje, dar văd că meci de meci sunt greşeli împotriva noastră. Nu înţeleg de ce la meciurile de pe teren propriu primim arbitri FIFA, iar în deplasare avem nişte arbitrii... La Mediaş l-am avut pe Comănescu, un arbitru care venea după o suspendare. Acum, la Buzău, am avut un arbitru care nu mai arbitrase de un an. Nu ştiu ce să mai fac. Trebuie să bat un arbitru pentru a fi arbitrat corect? Să facem şi noi ca ăia de la Suceava? Ce trebuie să facem? Spuneţi-mi şi mie ce trebuie să fac pentru a fi arbitrat corect!?, a spus tehnicianul recunoscut pentru replice sale acide.
Popa este de părere că echipa sa a pierdut mai multe puncte în acest tur de campionat din cauza greşelilor de arbitraj reamintind că au fost privaţi de mai multe penalty-uri în mai multe meciuri.
Poli Iaşi a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, partida cu Gloria Buzău, în penultima etapă din acest tur de campionat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close