Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meciul România-Argentina va fi reprogramat în 2012 sau 2013

Meciul România-Argentina va fi reprogramat în 2012 sau 2013

Meciul România-Argentina va fi reprogramat în 2012 sau 2013
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Aug 2011   •   14:24

Mircea Sandu a prezentat în cadrul Comitetului Executiv al FRF o scrisoare primită din partea oficialilor argentinieni care îşi arată disponibilitatea de a reprograma întâlnirea amicală cu România la o dată din 2012 sau 2013 care urmează a fi stabilită ulterior.

Preşedintele FRF a prezentat o scrisoare a preşedintelui federaţiei argentieniene în care se preciza disponibilitatea acestora de a reprograma meciul în 2012 sau 2013 dar asta depinde şi de calendarul de atunci şi de datele disponibile pentru meciurile amicale. Tot pentru asta trebuie şi acordul FIFA, dar a fost doar o prezentare, situaţia trebuie analizată”, a declarat Vasile Avram, preşedintele CCA, pentru Mediafax.

Noua înţelegere ar urma să conţină o clauză prin care partea română nu mai este obligată să plătească diferenţa de 480.000 de dolari către federaţia argentiniană, ceea ce înseamnă că amicalul împotriva „pumelor” îi va costa pe cei de la FRF 720.000 de dolari, bani care au fost deja achitaţi.

Argentinienii au acceptat acest lucru, recunoscându-şi astfel vina neonorării contractului şi au promis că vin la Bucureşti cu toate vedetele”, a explicat o sursă din cadrul federaţiei pentru Gazeta Sporturilor.

Într-un comunicat oficial postat pe site-ul FRF se precizează că „domnul Mircea Sandu, a prrezentat o informare cu privire la anularea jocului amical dintre echipele naţionale A ale României şi Argentinei, programat la data de 10 august a.c. Preşedintele FRF a fost împuternicit ca, şi în funcţie de sondajul de opinie care va avea loc de azi până pe 8 august a.c., ora 12.00, pe site-urile www.frf.ro şi www.fanclub.frf.ro şi pe Facebook-ul Fan Clubului, să încheie un nou contract cu Federaţia Argentiniană, care să prevadă prezenţa tuturor jucătorilor exponenţiali ai acesteia, pentru un joc amical, la Bucureşti, la o dată FIFA care să fie stabilită de comun acord”.

În cadrul Comitetului Executiv desfăşurat marţi nu s-a discutat despre disputarea unui meci amical cu naţionala statului Uzbekistan pe data de 10 august, în Austria.

×
Subiecte în articol: meci amical National Arena Mircea Sandu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close