Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: „Astfel de meciuri ne vor ajuta să creştem în valoare”

Mircea Sandu: „Astfel de meciuri ne vor ajuta să creştem în valoare”

Mircea Sandu: „Astfel de meciuri ne vor ajuta să creştem în valoare”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
08 Iun 2011   •   09:28

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat la finalul meciului amical pierdut în faţa Braziliei că astfel de întâlniri îi ajută pe tinerii jucători româno să crească în valoare şi prevede un viitor bun pentru echipa naţională.

 
Astfel de meciuri îi vor ajuta pe jucătorii noştri să crească în valoare. Peste doi ani vom avea o echipă mare. Am făcut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou, format din Râpă, Papp, Gardoş şi Latovlevici. Trei dintre ei au jucat împreună şi la tineret. Dacă vom continua în acest fel, dacă vor mai apărea câţiva jucători, eu cred că vom avea o echipă foarte bună”, a declarat Sandu la GSP TV.
 
Debutant în meciul de la Sao Paolo, stelistul Iasmin Latovlevici s-a numărat printre remarcaţii Naşului. „A făcut un meci foarte bun. Nu vreau să fac aprecieri individuale, dar l-a înlocuit foarte bine pe Răzvan Raţ. A fost foarte relaxat şi nu a greşit multe mingi”, a explicat oficialul.
 
Şeful federaţiei spune că îi este mai frică de următorul amical al naţionalei, în special din cauza oboselii acumulate: „Nu mi-a fost teamă de acest meci, mai mult mi-e frică de partida cu Paraguay. Eeste dificil să te acomodezi într-un timp atât de scurt la alt fus orar şi, în plus, o să intervină şi oboseala”.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu echipa nationala meci amical
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close