Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Poli Iaşi - Rapid 1-2. Bucureştenii mai spală din ruşinea turului (VIDEO)

Poli Iaşi - Rapid 1-2. Bucureştenii mai spală din ruşinea turului (VIDEO)

Poli Iaşi - Rapid 1-2. Bucureştenii mai spală din ruşinea turului (VIDEO)
29 Noi 2008   •   18:09

Rapid a făcut la Iaşi ultima sa deplasare, unde cu siguranţă mergeau să obţină o victorie. O misiune dificilă, după un tur în care echipa a dezamăgit constant. Mai mult, echipa se găsea pentru ultima dată în formula actuală, dar şi aceasta decimată de numeroase absenţe. Ultima partidă, probabil, şi pentru antrenorul Jose Peseiro, care cu siguranţă vroia să lase o impresie bună, când este pe picior de plecare.
De cealaltă parte, Poli Iaşi ar fi vrut şi ea trei puncte, deşi la ultimul meci au obţinut cu greu un punct în faţa celei mai slabe echipe din Europa- Gloria Buzău.
"Vor fi multe schimbări în iarnă. Noi trebuie să cîştigăm mîine, pentru a mai salva ce mai putem salva din acest tur de campionat", a spus Costin Lazăr înaintea meciului.
Oricum începutul de partidă le-a aparţinut gazdelor care şi reuşesc să înscrie deja în minutul 12, când Miclea păcăleşte offsaidul apărării giuleştene. Şutează din 16 metri, dar piciorul lui Andrade se interpune e traiectoria balonului, dar doar pentru a-l devia peste portar- 1-0.

20 de minute mai târziu, Rapidul este în atac. Herea reuşeşte o fentă frumoasă în careu, scapă de un adversar, dar şutul său este respins în faţă de Brăneţ. Spadacio reuşeşte să şuteze din prima şi înscrie- 1-1. Scor cu care avea să se încheie şi prima repriză.


Rapidul reuşeşte al doilea gol la jumătatea primei reprize, când Joao Paulo împinge migea în poarta goală după o pasă excelentă a lui Spadacio. 1-2

Spiritele încep să se agite. Cu 10 minute înainte de final, antenorul Peseiro este trimis în tribune de antrenorul central după numeroase avertizări primite pentru proteste şi depăşiri repetate ale suprafeţei tehnice.
Iar după alte cinci minute după o accidentare a lui Răduţă, care s-a lovit de portarul ieşean, cele două echipe au pornit scandalul. Nicolae Grigore a fost eliminat, ca şi Naidin, care îl lovise pe primul. Cele două echipe termină cu un om mai puţin pe teren.
Rapid reuşeşte victoria, care mai îndulceşte puţin din scandalul ce a dominat Rapidul de ceva vreme. Pentru moment Rapidul a urcat pe 4, după 17 etape.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Poli Iaşi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close