Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rezultat mare pentru Gaz Metan: Medieşenii au remizat pe terenul lui Mainz, scor 1-1

Rezultat mare pentru Gaz Metan: Medieşenii au remizat pe terenul lui Mainz, scor 1-1

Rezultat mare pentru Gaz Metan: Medieşenii au remizat pe terenul lui Mainz, scor 1-1
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
28 Iul 2011   •   23:38

Rezultat excelent pentru Gaz Metan Mediaş în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League. Echipa lui Cristi Pustai a stricat inaugurarea noului stadion al lui FSV Mainz şi a obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, care îi permite să spere la calificare. Germanii au marcat primii, prin Bungert, remiza fiind adusă de reuşita lui Bawab din repriza secundă.

 
După un start curajos de meci al medieşenilor, perioadă în care Liţu a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, Mainz a trecut la conducerea jocului şi a ratat câteva ocazii importante prin Ujah, Ivanschitz şi Pospech. 
 
În mod normal, a venit şi golul, marcat în minutul 31 de Bungert, în urma unei lovituri libere la care apărarea Gazului l-a scăpat din marcaj pe fundaşul gazdelor. Germanii şi-ar fi putut dubla avantajul înainte de pauză, dar Ujah nu a reuşit să înscrie dintr-o poziţie favorabilă.
 
Acelaşi Ujah a ratat o ocazie uriaşă în debutul părţii secunde, în situaţie de unu contra unu cu Pleşca, înainte ca echipa lui Pustai să reuşească golul egalizator, înscris de Bawab, tot în urma unei faze fixe. Mingea a fost respinsă de apărarea lui Mainz până la jucătorul medieşenilor, care a tras cu sete din interiorul careului, fără nicio şansă pentru Muller.
 
Cu jumătate de oră rămasă de jucat, elevii lui Tuchel s-au aruncat în atac, în căutarea golului care să-i aducă din nou în avantaj, dar ardelenii au reuşit să reziste şi să respingă calmi orice tentativă a gazdelor de a ameninţa poarta lui Pleşca.
 
Neînvinsă şi cu gol marcat în deplasare, Gaz Metan aşteaptă cu optimism manşa secundă de pe teren propriu, unde poate da lovitura şi să elimine ocupanta locul 5 în ultima ediţie a Bundesligii.
 
Mainz: Muller - Bungert, Svensson, Noveski, Pospech - Polanski, Soto, - Ivanschitz (Choupo-Moting 62), Marcel Risse (N. Muller 79), Stieber - Ujah (Allagui 62) 
 
Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Akaky, Markovic, Hoban - C. Petre (Buzean 84), Cr. Todea, Breeveld, Pârvulescu (A. Munteanu 5, Zaharia 70) - Liţu, Bawab.

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias europa league
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close