Antena 3 CNN Sport Larisa Iordache a revenit acasă, după Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Sunt mândră de mine, pentru că am luat deciziile pe propria răspundere"

Larisa Iordache a revenit acasă, după Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Sunt mândră de mine, pentru că am luat deciziile pe propria răspundere"

Gimnasta Larisa Iordache, a revenit acasă, după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva noastră a fost nevoită să se retragă din finala la bârnă din cauza unor probleme grave la gleznă.

Larisa Iordache a revenit acasă, după Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Sunt mândră de mine, pentru că am luat deciziile pe propria răspundere"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    06 Aug 2021   •   14:35

Speranța României la gimnastică, Larisa Iordache, a ajuns la aeroport vineri, la ora 13:30.

Sportivă româncă a fost nevoită să se retragă din competiția de la Tokyo, exact cu câteva ora înaintea finalei la barna. Această nu a putut continuă evoluția olimpică, din cauza durerilor insuportabile la gleznă.

"Aș fi putut risca o accidentare mult mai mare și prefer să fiu sănătoasă pentru a-mi fructifică momentele, în viață mea de zi cu zi, cât și în carieră de gimnastă.

Sper din suflet să îmi revin, ușor, ușor. Și să mă întorc cu forțe noi, tratamentele să funcționeze. Și sper că în Japonia, în toamnă, să fiu pe podiumul mondial, să fiu eu mândră de mine cât și mama mea.

Decizia a fost foarte grea. A fost bulversantă, pentru că îmi doream atât de mult. Dar asta este, încercăm să remediem și să treacă problema, pentru a avea efectul cât mai bun.

Cu siguranță aș fi fost pe podium dacă mi-aș fi făcut integralul excepțional, și foarte bine, așa cum știu eu. Și cu siguranță acum aveam o medialie de gât. Dar cu toate astea, sunt mândră de mine, pentru că am luat deciziile pe propria răspundere, și sunt destul de matură încât să încerc să jonglez cu mintea mea pentru a putea să trec peste cât mai repede.

Îmi iau vacanță. O să stau cu familia mea, pentru că mi-au lipsit foarte tare. O luna și o săptămâna cred că am plâns în fiecare seară, pentru că am plecat într-un moment foarte dificil, mie și lor."

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close