Antena 3 CNN Sport Manny Pacquiao se întoarce în ring

Manny Pacquiao se întoarce în ring

Manny Pacquiao se întoarce în ring
10 Aug 2016   •   11:59

Boxerul filipinez Manny Pacquiao, recent ales senator al parlamentului ţării sale, a confirmat miercuri că revine în ring pentru un meci programat în noiembrie împotriva campionului WBO al categoriei welter, Jessie Vargas, un american de origine mexicană.

Pacquiao, 37 ani, a boxat ultima oară pe 9 aprilie, când l-a învins la puncte pe Tim Bradley la Las Vegas. El a anunţat apoi că se retrage pentru a se dedica campaniei electorale pentru un post de senator.

Fostul campion mondial la 8 categorii diferite a declarat acceptat un meci pe 5 noiembrie cu Jessie Vargas, campion mondial WBO la categoria welter: ''Boxul este pasiunea mea. Mi-a lipsit faptul că nu am mai fost în sală şi în ring. Boxul este principala mea sursă de venituri. Nu pot să mă bazez doar pe salariul de demnitar public. Vreau să-mi ajut familia. Mulţi oameni vin şi îmi cer ajutorul şi nu pot să-i ignor''.

Vargas, 27 ani, a câştigat centura WBO pe 5 martie la Washington, după o victorie în faţa lui Sadam Ali. El are în palmares 27 victorii şi o înfrângere.

''Pac-Man'', care numără în palmares 58 victorii, 6 înfrângeri şi 2 egaluri, va efectua un turneu de promovare a meciului la Los Angeles între 8 şi 10 septembrie. El a promis că se va antrena în Filipine, pentru a putea participa şi la activităţile legislative din senat. În mandatul anterior de deputat, Pacquiao a fost adesea criticat pentru absenţele sale din parlament.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: box
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close