Antena 3 CNN Sport Prima sportivă care a luat nota 0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Prima sportivă care a luat nota 0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pamela Ware este prima sportivă care a obținut nota 0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Prima sportivă care a luat nota 0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sursa foto: captura YouTube
de Laura Dinu    |    03 Aug 2021   •   10:31

Sportiva canadiană Pamela Ware, care a concurat la proba de sărituri în apă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a confruntat cu cel mai negru scenariu cu care se poate confrunta un sportiv la o probă olimpică, scrie Insider.

Pamela Ware a concurat în semifinala probei feminine de sărituri în apă de la trambulina de 3 metri. Însă, din cauza unui pas greșit, sportiva a ratat și a fost nevoită să sară cu picioarele în față. Ware concura pentru finală când a încercat o săritură cu dificultate 3,5, cea mai dificilă din competiție până în acel moment. 

"Asta poate face presiunea", a spus unul dintre crainici, menționând că Ware nu va înscrie niciun punct.

Ware a vorbit pe Instagram despre acest eșec, mulțumind celor care i-au oferit sprijin. De asemenea, aceasta a menționat că este o greșeală care s-ar fi putut întâmpla oricui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Ceea ce facem în competiție este doar o mică parte din ceea ce facem, de fapt, pentru a ajunge acolo unde suntem. Eram atât de pregătită pentru această competiție, dar am făcut o greșeală. S-ar fi putut întâmpla oricui, dar mie mi s-a întâmplat la momentul nepotrivit", a spus Ware într-un videoclip.

Sportiva se clasase pe locul patru în runda preliminară. Aceasta a povestit reporterilor că s-ar fi putut răni dacă ar fi încercat să ducă săritura la bun sfârșit. 

Ware, în vârstă de 28 de ani, a declarat că este mândră de realizările ei de până în acest moment și intenționează să revină pe scena olimpică.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close