Antena 3 CNN Sport România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028. Eroarea din comunicatul dat de autorităţi

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028. Eroarea din comunicatul dat de autorităţi

România ar putea organiza Jocurile Olimpice pentru Tineret, şi nu pe cele de iarnă din 2028, aşa cum s-a anunţat iniţial, dintr-o eroare, a anunţat Guvernul.

România ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028. Eroarea din comunicatul dat de autorităţi
Sursa foto: gov.ro
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2022   •   09:07

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întâlnire marți la Palatul Victoria, cu oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român care l-au informat despre inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care vor candida pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028.

"În comunicatul referitor la întrevederea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român a apărut, în mod eronat, informația conform căreia oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028.

Informația corectă este – oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028", a precizat instituția condusă de Nicolae Ciucă.

"Participanții au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing și starea infrastructurii sportive de înaltă performanță. 

Premierul și-a exprimat susținerea față de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor. 

În cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028", se mai arată în comunicatul transmis de Guvern.

La întâlnire au participat președintele COSR, Mihai Covaliu, și secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.
 

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice pentru Tineret
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close