Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray a câştigat Masters-ul de la Miami

Andy Murray a câştigat Masters-ul de la Miami

Andy Murray a câştigat Masters-ul de la Miami
06 Apr 2009   •   13:43

Britanicul Andy Murray a cucerit poate cel mai mare titlu al carierei sale, după ce l-a învins în două seturi pe Novak Djokovic, la Open-ul Sony Ericsson. Tenismanul numărul unu al Marii Britanii l-a învins pe favoritul numărul trei al turneului de la Miami cu 6-2, 7-5, cucerind al treilea titlu Masters, după victoriile de la Cincinnati şi Madrid, de anul trecut.

Scoţianul se îndreaptă acum spre Europa, pentru debutul sezonului de tenis pe zgură. Murray, în vârstă de 21 de ani, a câştigat de asemenea turneele de la Dubai şi Rotterdam în acest an şi are acum 11 titluri ATP. Victoria de la Miami este una importantă în CV-ul său, mulţi considerând turneul ca fiind cel mai important după Grand Slam-uri, chiar dacă nu oferă mai multe puncte decât vreun alt turneu din seria Masters 1000.

Murray a câştigat cu această ocazie 590.000 de dolari şi a atenţionat că este pregătit să câştige un Mare Şlem şi să intre între primii trei jucători din lume. ?Mă antrenez din greu pentru a face asta, dar sunt atât de mulţi jucători grozavi acum ? Novak, Nadal şi Federer ? care domină de câţiva ani turneele de Mare Şlem. Ar fi frumos să câştig şi eu unul?, a spus Murray.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Murray
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close