Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray l-a învins pe Rafael Nadal şi a câştigat Open-ul Japoniei

Andy Murray l-a învins pe Rafael Nadal şi a câştigat Open-ul Japoniei

Andy Murray l-a învins pe Rafael Nadal şi a câştigat Open-ul Japoniei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Oct 2011   •   10:19

Andy Murray a pus capăt unei serii de cinci înfrângeri consecutive în faţa lui Rafal Nadal, reuşins să se impună în faţa jucătorului spaniol în finala Open-ului Japoniei de la Tokyo.

 
Britanicul a revenit după ce a pierdut primul set şi s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 6-2, 6-0, reuşind să câştige cel de-al doilea titlu consecutiv, după cel din Open-ul Thailandei, cucerit cu o săptămână în urmă.
 
Pentru Murray, titlul de la Tokyo este cel de-al 20-lea al carierei şi al patrulea în 2011.
 
Am jucat un tenis foarte bun, iar al treilea set a fost probabil cel mai bun din câte am jucat împotriva lui Rafa. Au fost câteva game-uri la limită pe finalul primului set, dar, începând cu cel de-al doilea, i-am lăsat tot mai puţine şanse. Am fost consistent în joc, nu am făcut prea multe greşeli şi mi-am păstrat calmul în momentele importante”, a declarat Murray la finalul întâlnirii.
 
Andy a jucat incredibil, merită acest titlu. Am mai pierdut seturi la 0, evident. Sigur, preferi să nu se întâmple asta, dar jocul său a fost fantastic şi a avut un nivel foarte înalt. Nu pot decât să accept”, a recunoscut Nadal, care a reuşit să câşige doar trei dintre cele zece finale jucate în 2011, primele şase înfrângeri venind în faţa lui Novak Djokovic.
 
Andy Murray a cucerit şi titlul în proba de dublu, unde a făcut pereche cu fratele său Jamie. În finală, britanicii au trecut cu 6-1, 6-4 de Frantisek Cermak şi Filip Polasek, din Cehia.
 

×
Subiecte în articol: Andy Murray Rafael Nadal Tokyo turneu ATP
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close