Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal, Murray, Zvonareva şi Azarenka s-au calificat în turul 3 la Wimbledon

Nadal, Murray, Zvonareva şi Azarenka s-au calificat în turul 3 la Wimbledon

Nadal, Murray, Zvonareva şi Azarenka s-au calificat în turul 3 la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
23 Iun 2011   •   14:09

Liderul mondial şi campionul de anul trecut de la Wimbledon, Rafael Nadal îşi continuă parcursul de regularitate pe iarba londoneză. Ibericul s-a calificat în turul 3, după ce a trecut la pas de Ryan Sweeting, locul 69 în clasamentul ATP, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Am jucat bine şi am avut meciul sub control. Acesta este cel mai bun teren din lume şi mereu mi-a plcăut să joc aici. A fost o experienţă nouă să evoluez cu acoperişul pus, dar, în mod clar, prefer să o fac în aer liber”, a declarat Nadal, care în turul următor îl va întâlni pe luxemburghezul Gilles Muller.

Mai departe merge şi favoritul gazdelor, Andy Murray, care l-a învins în minimum de seturi, 6-3, 6-3, 7-5, pe Tobias Kamke, din Germania, iar în turul 3 îl va înfrunta pe croatul Ivan Ljubicic.

Cu excepţia elveţianului Stanislas Wawrinka, cap de serie 14, eliminat de italianul Simone Bolelli, ceilalţi favoriţi care au jucat miercuri au mers mai departe, Tomas Berdych, Mardy Fish şi trioul francez Monfils, Simon, Gasquet calificându-se în turul 3 după victorii lejere.

În concursul feminin, a doua favorită, Vera Zvonareva, a câştigat cu 6-1, 7-6 meciul împotriva conaţionalei sale Elena Vesnina, în timp ce Victoria Azarenka, cap de serie 4, a defilat în faţa cehoaicei Iveta Benesova, 6-0, 6-3.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close