Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal şi Murray, eliminaţi din sferturile de finală de la Queen's

Nadal şi Murray, eliminaţi din sferturile de finală de la Queen's

Nadal şi Murray, eliminaţi din sferturile de finală de la Queen's
11 Iun 2010   •   20:23

Favoriţii cad pe capete la turneul de la Queen's Club. Campionul en-titre Andy Murray şi recentul câştigător de la Roland Garros, Rafael Nadal, au fost eliminaţi vineri din sferturile de finală ale turneului care precede Wimbledon. Învingătorii celor doi, Mardy Fish şi Feliciano Lopez, se vor duela în semifinală.
Scoţianul Andy Murray, favorit numărul trei, a avut încă de la început probleme cu americanul Mardy Fish şi a fost învins cu scorul de 6-4 1-6 7-6(2). Fish a câştigat primul set graţie jocului bun fărut, fără probleme foarte mari, dar a pierdut clar în cel de-al doilea act. În cele din urmă, tenismanul din Statele Unite s-a impus în setul decisiv la tiebreak, avansând în semifinale.
Rafael Nadal nu a reuşit să câştige nici un set în faţa conaţionalului Feliciano Lopez. Numărul 1 mondial a suferit prima înfrângere din 2 aprilie încoace, când era învins de
Andy Roddick la Miami. Lopez a câştigat în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-4. Primul set a fost unul extrem de echilibrat, fiind nevoie de o singură greşeală a lui Nadal în tiebreak pentru ca Lopez să câştige setul. Nici al doilea act nu a fost foarte uşor pentru Lopez, acesta reuşind totuşi o victorie surprinzătoare în faţa principalului favorit.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Andy Murray
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close