Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Andy Murray, în turul 3 la Queens

Rafael Nadal şi Andy Murray, în turul 3 la Queens

Rafael Nadal şi Andy Murray, în turul 3 la Queens
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
09 Iun 2011   •   13:05

Primul şi al patrulea jucător al lumii, Rafal Nadal şi Andy Murray, s-au calificat în turul 3 al turneului de la Queen's, cel care deschide sezonul pe iarbă şi locul în care tenismanii îşi fac încălzirea pentru Wimbledon.

Rafael Nadal merge mai departe în turneul londonez după ce a trecut în două seturi, 6-4, 6-4, de Mattew Ebden, un australian venit din calificări. În faza următoare, spaniolul îl va înfrunta pe Radek Stepanek, jucătorul ceh eliminându-l pe Ivan Ljubicic, 0-6, 7-5, 6-4.

M-am simţit puţin obosit. Am avut un turneu greu la Roland Garros, iar aici totul este atât de diferit şi este nevoie de câteva zile pentru a te adapta la o nouă suprafaţă. În orice caz, sunt aici şi voi încerca să dau tot ce am mai bun, la fel ca de obicei”, a spus liderul mondial, a cărui victorie i-a asigurat prezenţa la Turneul Campionilor din acest an.

Favoritul gazdelor, Andy Murray, merge şi el mai departe, dar la capătul unui meci mult mai disputat. Jucătorul britanic a avut nevoie de trei seturi pentru a-l învinge pe belgianul Xavier Malisse, 6-3, 5-7, 6-3, în ciuda unor uşoare probleme la gleznă.

Juan Martin del Potro, Marin Cilic, David Nalbandian şi Kevin Anderson s-au calificat cu toţii în turul următor, după întâlniri de câte două seturi.

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Andy Murray turneu ATP
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close