Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a calificat în turul 3 la US Open. Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la US Open. Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la US Open. Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru, eliminate
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    29 Aug 2013   •   23:23

Simona Halep continuă să fie într-o formă excelentă şi a obţinut calificarea în turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Românca de pe locul 19 WTA a avut nevoie doar de 59 de minute pentru a trece în runda secundă de la Flushing Meadows de jucătoarea croată Donna Vekici, scor 6-2, 6-1.

În turul trei, Halep Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Maria Kirilenko (Rusia), cap de serie numărul 14 şi locul 17 WTA, şi Michelle Larcher De Brito (Portugalia), poziţia 117 în clasamentul mondial.

Simona a rămas ultima reprezentantă a ţării noastre pe tabloul de simplu de la New York, tot joi, Sorana Cârstea şi Alexnadra Dulgheru fiind eliminate în turul 2.

Cârstea, cap de serie nr. 19, a pierdut surprinzător în faţa japonezei Kurumi Nara, scor 5-7, 1-6, jucătoarea niponă care vine din calificări şi care, în primul tur, a trecut cu un dublu 6-2 de Alexandra Cadanţu.

De cealaltă parte, Dulgheru nu a avut nicio şansă în meciul cu sârboaica Ana Ivanovic, care s-a impus cu 6-2, 6-1.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close