Antena 3 CNN Sport Povestea celei mai cunoscute fotbaliste din România. Teo Meluță: "Eram cea mai mică jucătoare din lotul echipei naționale"

Povestea celei mai cunoscute fotbaliste din România. Teo Meluță: "Eram cea mai mică jucătoare din lotul echipei naționale"

Cea mai cunoscută fotbalistă din România vorbeşte despre cariera şi viaţa ei, în exclusivitate la Antena 3 CNN. Teo Meluţă, considerată şi una dintre cele mai frumoase sportive din ţara noastră, a povestit cât de dificil i-a fost să se impună într-un sport preponderent masculin.

Povestea celei mai cunoscute fotbaliste din România. Teo Meluță: "Eram cea mai mică jucătoare din lotul echipei naționale"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Violeta Moroianu    |    02 Oct 2023   •   17:59

Desemnată cea mai bună fotbalistă a anului în 2018 şi 2019, Teo Meluţă ştie ce va face când îşi va încheia cariera sportivă. Jucătoarea i-a mărturisit Violetei Moroianu, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, că are şi alte pasiuni în afară de sport.

"De când eram mică mică, eram pe terenul de fotbal și chiar e o plăcere să fiu mare parte din timp doar pe terenul de fotbal, pentru că-mi aduce foarte multă bucurie și fericire. 

A fost un lucru foarte emoționant la început, pentru că eram cea mai mică jucătoare care făcea parte din lotul echipei naționale și apoi la final am aflat că sunt și cea mai tânără debutantă. Și chiar mi-aș dori ca lucrul ăsta să fie un model pentru fetele care vin din urmă, să-și dorească și ele să ajungă la un nivel în care să fie și ele așa de tinere. Să debuteze de la o vârstă fragedă.", spune tânăra fotbalistă. 

"Cred că de ceva vreme încoace se cam schimbă lucrurile. Nu știu dacă ajunge chiar fotbalul feminin să fie peste fotbalul masculin, dar ajunge acolo să fie la egalitate și lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure foarte mult.

Îmi doresc să ajung la cel mai înalt nivel la care pot ajunge și asta cred că își dorește fiecare jucătoare, pentru că trebuie să ne obișnuim să vrem mai mult de la noi, să nu ne obișnuim că vrem minimul sau puținul pe care îl putem face. Cred că chestia asta ar trebui să existe în fiecare fată și în fiecare persoană, să vrea cât mai mult de la ea și de la viață. 

S-a schimbat foarte mult mentalitatea oamenilor din România în ceea ce privește fotbalul feminin și cred că cel mai bun exemplu este numărul de spectatori care ajung să vină la meciurile naționale, că vorbim acuma de echipa națională, numărul de spectatori care sunt în tribune.

Dacă acum mulți ani poate erau doar apropiații la meciurile noastre, pentru că ei sunt acolo tot timpul, acum s-au cam schimbat lucrurile și vin oameni care nu te cunosc personal, care te cunosc doar de pe rețelele de socializare, de la TV.", a povestit Teo, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Teo Meluță fotbalistă
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close