Antena 3 CNN Sport Un mare sportiv şochează. Ce a făcut cu banii câştigaţi

Un mare sportiv şochează. Ce a făcut cu banii câştigaţi

Un mare sportiv şochează. Ce a făcut cu banii câştigaţi
09 Dec 2015   •   15:03

Fostul boxer american Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea, a recunoscut că nu a știut să gestioneze sumele uriașe câștigate pe parcursul carierei sale, risipind în total aproximativ 500 milioane de dolari, potrivit Agerpres.

"Nu am știut cum să-mi gestionez banii și nici cum să gestionez persoanele care se apropiau de mine pentru banii mei. Eram complet pe dinafară. Am risipit aproape 500 milioane de dolari", a declarat cel supranumit "Iron Mike" într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC.

Tyson, în vârstă de 49 ani, își plătește și astăzi datoriile după greșelile pe care le-a comis în anii de glorie și care l-au obligat să-și declare falimentul în 2003.

După problemele cu drogurile și alcoolul pe care le-a avut în trecut, fostul campion declară acum că dorește să ducă o viață respectabilă și să profite de al doilea val de celebritate pe care i l-a adus promovarea imaginii sale publice pe rețelele de socializare.

"Vreau să duc o viață sobră, nu vreau să mor. În trecut am fost o persoană rea și am făcut multe lucruri rele, iar acum vreau să fiu iertat. Vreau să-mi schimb viața. Vreau o viață diferită", a mai spus Tyson.

"Acum am mai mulți fani decât am avut în întreaga mea carieră de boxer. De unde știu asta? Pentru că am internet", a adăugat fostul rege al ringului.

×
Subiecte în articol: Mike Tyson
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close