Știri Antena 3 CNN din 09 Octombrie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 09 Octombrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

66 articole
  • Actualitate
    09 Oct, 17:45
    Nunţile şi botezurile sau evenimentele cu mulţi invitaţi ar putea fi interzise în perioada următoare. Şeful statului spune că în condiţiile în care numărul de cazuri de COVID 19 a explodat, este posibil ca astfel de evenimente să fie restricţionate.
    nunti botezuri klaus iohannis restrictii evenimente

    Nunţile şi botezurile ar putea fi restricţionate

  • Actualitate
    09 Oct, 17:30
    Toate școlile din orașul Bacău se închid şi intră în scenariul roșu, începând de luni. De asemenea, în tot județul va fi obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, iar persoanele suspecte de COVID-19 sunt obligate să se izoleze până vor primi rezultatul testului, au anunțat autorităţile locale.
    scoli bacau scenariu rosu

    Primul oraș din România unde toate școlile se închid și intră în scenariul roșu

  • Actualitate
    09 Oct, 17:15
    După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a primit "verde" de la premier pentru a folosi poliţişti în civil pentru a-i depista pe cei care nu respectă normele anti-COVID, au început şi operaţiunile în întreaga ţară. Aşa că agenţii sub acoperire sunt de acum în tramvaie şi autobuze, pregătiţi să-i amendeze pe cei care nu poarta masca de protecţie.
    operatiunea masca politist civil acoperire misiuni autobuze

    Operaţiunea MASCA - Poliţiştii sub acoperire au început misiunile în autobuze şi tramvaie

Filtru articole


Resetează
x close