Antena 3 CNN Actualitate COVID-19. Mesaj Ro-Alert transmis locuitorilor Capitalei: Respectaţi măsurile sanitare!

COVID-19. Mesaj Ro-Alert transmis locuitorilor Capitalei: Respectaţi măsurile sanitare!

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis vineri un mesaj Ro-Alert prin care locuitorii Capitalei sunt avertizați că nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori, și sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile sanitare.

COVID-19. Mesaj Ro-Alert transmis locuitorilor Capitalei: Respectaţi măsurile sanitare!
Sursa foto: Hepta
de Dana Musceleanu    |    09 Oct 2020   •   16:19

"Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura.

Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâinile, evitați contactul cu suprafețe comune și dezinfectați-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile!", este mesajul transmis bucreștenilor de către Departamentul pentru Situații de Urgență." - a fost meajul primit de bucureşteni.

În București rata de infectare cu noul coronavirus este de 2,28. 
Potrivit datelor transmise vineri de autorităţi, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, depășește pragul de 1,5 și în alte șapte județe: Alba, Vălcea, Iaşi, Bacău, Teleorman, Neamţ şi Vaslui.
 

×
Subiecte în articol: COVID-19
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close