Știri Antena 3 CNN din 10 Noiembrie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 10 Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

82 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    10 Noi, 13:30
    Ceştile de porţelan ale Familiei Regale, racheta lui Horia Tecău şi o biblie veche de sute de ani dăruită de Otilia Sava sunt doar cîteva dintre obiectele valoroase care vor fi scoase la licitatie mâine pentru o cauză nobilă. Banii vor fi folositi pentru construirea primului pavilion al Centrului de Recuperare şi Refacere pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii. Sunt sute de militari răniţi care şi-au servit tara cu toată dăruirea sunt peste 18.000 care au rămas cu traume adânci după socul din misiuni.
    licitatie caritabila militari raniti artmark

    Licitaţie caritabilă pentru militarii răniţi: Continuăm lupta ''Pentru cei rămași''

  • Politică
    10 Noi, 13:10
    Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, se arată revoltată pe o reţea de socializare că Guvernul PNL se laudă că crescut pensiile mai mult ca în Germania, după ce a spus că o majorare cu 40% ar fi "o nebunie", dar, în schimb, liberalii au acordat facilităţi de miliarde pentru bănci şi corporaţii, refuzând mărirea pensiilor cu procentul prevăzut de lege.
    gabriela firea guvern pnl crestere pensii rupt de realitate

    Firea, după ce liberalii au anunţat că au mărit pensiile mai mult ca în Germania: Guvernul PNL s-a rupt cu totul de realitate!

x close