Știri Antena 3 CNN din 05 Decembrie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 05 Decembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

61 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    05 Dec, 11:30
    Europa se pregăteşte de vaccinarea anti-covid! Britanicii vor fi primii, campania de vaccinare incepand chiar de marţi. În Marea Britanie, primele doze de vaccin au ajuns deja. Transportul s-a desfăşurat în secret, prin Eurotunel, după ce hackerii au încercat să deturneze camioanele. Prioritate la vaccinare au bătrânii şi personalul medical din prima linie.
    incepe vaccinarea anti covid britanicii

    Începe vaccinarea anti-COVID în Europa! Britanicii se vor vaccina chiar de săptămâna viitoare

  • Economic
    05 Dec, 11:04
    Agenția Standard & Poor’s a reconfirmat, vineri seară, ratingul de țară al României, decizie care influențează dobânzile la care se împrumută România. Agenția a estimat și o scădere economică de 5,2% în acest an. Invitați în emisiunea Income de la Antena3, Adrian Mănuțiu, analist economic și Adrian Negrescu, consultant financiar, au explicat cum se va traduce asta în buzunarele românilor.
    ratingul de tara ratele romanilor

    Ratingul de țară a rămas neschimbat. Analiștii arată ce se va întampla cu ratele românilor după 1 ianuarie

  • Actualitate
    05 Dec, 10:15
    Guvernul României a adoptat vineri Hotărârea pentru aprobarea atestării unor localităţi ca staţiuni turistice. La solicitarea autorităţilor administraţiei publice locale şi, totodată, ţinând cont de potenţialul turistic, dar şi resursele naturale şi antropice, localităţile Bala (jud. Mehedinţi), Beiuş (jud. Bihor) şi Mădăraş (jud. Bihor) au fost atestate ca staţiuni turistice de interes local.
    3 statiuni turistice noi romania

    România are 3 stațiuni turistice noi

x close