Antena 3 CNN Life Armele de foc îl trimit pe Gigi Becali la Tribunal. De ce are latifundiarul nevoie de reabilitare ca de aer

Armele de foc îl trimit pe Gigi Becali la Tribunal. De ce are latifundiarul nevoie de reabilitare ca de aer

Afacerile lui Gigi Becali au vizat fotbalul, imobiliarele şi chiar şi domeniul sensibil al armamentului. Iar când vine vorba de armament, lucrurile se complică.

Armele de foc îl trimit pe Gigi Becali la Tribunal. De ce are latifundiarul nevoie de reabilitare ca de aer
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2020   •   07:00

În prima parte a deceniului trecut, Becali a cumpărat Uzina Mecanică Drăgăşani, căreia i-a plătit datoriile. Însă în prezent el este încurcat de propriul cazier în această afacere.

Pentru a putea semna acte aferente operaţiunilor cu armament, Becali trebuie să aibă cazierul curat. Şi, deocamdată, nu-l are.

Pentru că a primit, de-a lungul timpului, mai multe condamnări, afaceristul a făcut potecă la Curtea Supremă pentru a cere reabilitarea.

A făcut cereri de mai multe ori iar acestea au fost respinse din diverse motive, inclusiv pentru că a formulat solicitarea prea devreme.

Becali are şansa să-şi cureţe cazierul la începutul anului viitor

Abia în ianuarie 2021 omul de afaceri va avea un raspuns clar. Până atunci, Becali trebuie sa depună la instanţă dovada achitării prejudiciilor din dosarele în care a fost condamnat.

Mai multe detalii în materialul următor, difuzat în cadrul emisiunii ShowBlitz.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali arme Drăgăşani cazier
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close