Antena 3 CNN Timp liber Film Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii. Pe ce loc e "Singur acasă"

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii. Pe ce loc e "Singur acasă"

Ninsoare, ger, ciocolată caldă, luminiţe, miros de scorţişoară, într-un singur cuvânt: sărbători! Indiferent de vârstă, cu toţii îl aşteptăm pe Moş Crăciun, cel mai iubit şi îndrăgit personaj din copilărie. Pentru sărbători de poveste, nu rata cele mai frumoase producţii, pe care le poţi viziona alături de cei mici.

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii. Pe ce loc e "Singur acasă"
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Dobre    |    08 Dec 2021   •   14:41

Cei mici sunt fascinaţi de filmele cu Moș Crăciun, cu poveşti magnifice și miracole care se petrec în prag de Ajun. Pentru un Crăciun de poveste alături de prichindei, ţi-am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme, pe care să le vizionaţi împreună cu întreaga familie.

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii

1. Klaus

Un simplu act de bunătate stârnește întotdeauna un altul, chiar și într-un loc înghețat, îndepărtat. Un film de animație care explică „istoria” scrisorilor de Crăciun, de ce se intra pe horn şi nu pe ușa, de ce este folosită sania şi nu trăsura sau de ce sunt reni şi nu cai. Şi mai ales de ce sania lui Klaus zboară.

2. Home Alone

Un băieţel de doar opt ani trebuie să-și protejeze casa de nişte spărgători, atunci când este lăsat accidental acasă de familia sa, în timpul vacanței de Crăciun. Kevin îşi va asuma toată responsabilitatea pentru a-şi proteja casa, însă în cele mai amuzante moduri posibile. 

3. The Grinch

Grinch (Jim Carrey) decide să strice Crăciunul pentru cetățenii veseli din Whoville. Împreună cu al său câine, Max, Grinch coboară din casa lui din vârful muntelui și se strecoară în oraș pentru a șterge tot ce este legat atmosfera sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, planurile lui se strică atunci când o întâlneşte pe Cindy Lou Who (Taylor Momsen).

4. Elf

Buddy (Will Ferrell) a fost transportat accidental la Polul Nord în copilărie și a fost crescut printre spiridușii lui Moș Crăciun. Neputând să se acomodeze, Buddy călătorește la New York, în uniformă completă de elf, în căutarea tatălui său adevărat, care este un om de afaceri cinic. După ce un test ADN dovedește acest lucru, Walter încearcă fără tragere de inimă să înceapă o relație cu Buddy.

5. Jack frost

În calitate de muzician în turneu, rockerul Jack Frost (Michael Keaton) nu a avut niciodată mult timp pentru soția sa, Gabby (Kelly Preston) și pentru fiul său, Charlie (Joseph Cross). La un an după moartea tragică a lui Jack într-un accident de mașină în ziua de Crăciun, Charlie cântă o melodie tristă la armonica tatălui său. Spre surprinderea sa, bătrânul Frost este adus la viață ca un om de zăpadă pe gazonul familiei. Având o a doua șansă, Charlie și Jack se luptă să recupereze timpul pierdut.

6. The Star

Un măgar mic, dar curajos, pe nume Bo, tânjește după o viață dincolo de grija lui zilnică la moara din sat. Într-o zi, își găsește curajul să se elibereze, pornind în aventura visurilor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie iubitoare care și-a pierdut turma, și cu Dave, un porumbel care are aspirații înalte. Împreună cu trei cămile și câteva animale excentrice, Bo și noii săi prieteni urmează o stea și devin eroi întâmplători în cea mai grozavă poveste spusă vreodată.

7. The polar express

Personajul principal nu crede în existenţa lui Moș Crăciun și nici în miracolele pe care le aduce sărbătoarea. Chiar în ajunul Crăciunului se întâmplă un miracol, atunci când la ușa lui apare un tren, iar conducătorul îl invită înăuntru. Odată intrat în tren, copilul începe o aventură care întrece orice imaginație.

8. The Santa Clause

Un tată divorţat Scott (Tim Allen) are custodia fiului său (Eric Lloyd) în Ajunul Crăciunului. După ce el ucide accidental un bărbat în costum de Moș Crăciun, aceștia sunt transportați magic la Polul Nord, unde un elf explică că Scott trebuie să ia locul lui Moș Crăciun înainte de sosirea următorului Crăciun. Scott crede că visează, dar în următoarele câteva luni se îngrașă și îi crește o barbă inexplicabil de albă. Poate că noaptea aceea de la Polul Nord nu a fost un vis până la urmă.

9. A Christmas Carol

Un bătrân ursuz Ebenezer Scrooge disprețuiește Crăciunul. În timpul nopții de Ajun este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul în această adaptare originală a poveștii lui Charles Dickens.

10. The nightmare before Christmas

Filmul urmărește viaţa lui Jack Skellington, îndrăgitul rege dovleac al orașului Halloween, care s-a plictisit de aceeași rutină anuală de a speria oamenii din lumea reală. Acesta complotează să pună Crăciunul în pericol, răpindu-l pe Moș Crăciun și preluând rolul.

×
Subiecte în articol: filme copii Crăciun
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close