Antena 3 CNN Timp liber Film Jason Momoa și soția lui s-ar fi despărțit din cauza vaccinului

Jason Momoa și soția lui s-ar fi despărțit din cauza vaccinului

Între Jason Momoa şi Lisa Bonet, care erau împreună de 16 ani, dragostea s-a încheiat din cauza poziţiilor ei împotriva vaccinării.

Jason Momoa și soția lui s-ar fi despărțit din cauza vaccinului
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    20 Ian 2022   •   17:47

După 16 ani de relaţie şi după ce au fost aleşi unul dintre cele mai romantice cupluri de la Hollywood, Jason Momoa şi Lisa Bonet au decis să se despartă

Anunţul a venit la mijlocul lui ianuarie 2022, printr-o postare pe Instagram, fără a fi explicate motivele rupturii. Potrivit zvonurilor publicate de marile reviste americane, cearta între cei doi ar fi plecat de la vaccinul anti-COVID.

Actriţa în vârstă de 54 de ani, vedetă a serialului „The Robinsons”, se opune cu vehemenţă vaccinării, potrivit Mediafax.

Bonet ar fi susţinut în faţa fostului ei soţ şi a tuturor prietenilor săi idee că medicamentul ar introduce în sânge organisme artificiale care ar putea duce la boli grave. În schimb, Momoa s-a declarat public, în repetate rânduri, şi în favoarea vaccinului.

Momentan, cei doi nu au confirmat, dar nici măcar nu au infirmat aceste zvonuri. Momoa şi Bonet s-au căsătorit la sfârşitul anului 2017 şi au un fiu şi o fiică (Son Nakoa-Wolf şi Lola), în vârstă de 13 şi 14 ani.

×
Subiecte în articol: Jason Momoa Lisa Bonet divort COVID-19 vaccin
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close