Antena 3 CNN Timp liber Film Jay-Z şi Will Smith, serial la HBO

Jay-Z şi Will Smith, serial la HBO

Jay-Z şi Will Smith, serial la HBO
26 Iul 2015   •   17:10

 Rapperul Jay Z şi actorul Will Smith vor produce o miniserie pentru HBO, care va prezenta tragica poveste a lui Emmett Till, un adolescent în vârstă de 14 ani, a cărui ucidere, în 1955, continuă să fie una dintre cele mai şocante crime din SUA, potrivit contactmusic.com.

Will Smith şi Jay-Z vor produce această serie TV, care ar urma să aibă şase ore, împreună cu producătorul TV Aaron Kaplan.

Această miniserie, a cărei denumire nu a fost încă anunţată, va fi o explorare captivantă şi în profunzime a poveştii lui Emmett Till. Nu a fost încă anunţată data la care ministeria va avea premiera la HBO.

Emmett Till, un adolescent de culoare de 14 ani, a fost ucis cu brutalitate la sfârşitul lui august 1955, în timpul unei vizite la familia sa din Mississippi. Acesta ar fi vorbit şi posibil ar fi flirtat cu Carolyn Bryant, o femeie caucaziană de 21 de ani. După câteva nopţi, soţul acesteia, Roy, şi fratele său vitreg, J. W. Milam, au mers la casa unchiului lui Till, l-au răpit pe adolescent şi l-au torturat înainte de a-l împuşca în cap şi a-i arunca trupul în râul Tallahatchie din Mississippi. Cei doi bărbaţi au fost achitaţi, dar şi-au recunoscut ulterior fapta, însă cazul nu a fost redeschis. Înfiorătoarea crimă a devenit un simbol şi a provocat o mişcare pentru drepturile civile, în SUA, potrivit deadline.com.



×
Subiecte în articol: Jay-Z Will Smith
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close