Antena 3 CNN Timp liber Turism Top staţiuni recomandate pentru o vacanţă la mare în Bulgaria

Top staţiuni recomandate pentru o vacanţă la mare în Bulgaria

Top staţiuni recomandate pentru o vacanţă la mare în Bulgaria
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Iun 2018   •   20:59

Bulgaria se bucură de un litoral mai generos decât al nostru, poate tocmai de aceea sunt atâtea staţiuni şi sunt convinsă că vor mai apărea şi altele pentru că au unde să le amenajeze, aşa că Bulgaria va rămâne multă vreme printre destinaţiile favorite ale românilor, mai ales că beneficiază de un sezon extins ce se întinde din mai şi până în octombrie.Unde am putea merge în Bulgaria la mare?

Litoralul bulgăresc se bucură de multe staţiuni frumoase cu nisip fin şi cu hoteluri ce întrec toate aşteptările, în ceea ce priveşte arhitectura, facilităţile şi serviciile oferite.

1. Balcic

Cred că Balcic este cea mai cunoscută staţiune pentru români şi nu cred să fi fost cineva în Bulgaria fără să fi trecut prin Balcic, măcar pentru a vizita celebra Grădină Botanică şi Castelul Reginei Maria.

Situată într-un mic golf, Balcic este o staţiune micuţă, mai puţin spectaculoasă ca suratele ei, iar plaja este destul de îngustă. Farmecul staţiunii este redat de micul castel atât de iubit de Regina Maria, distanţa dinspre Vama Veche fiind de numai 65 de kilometri cu maşina.

Comtinuarea, pe povestidecalatorie.ro.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close