Antena 3 CNN Timp liber Turism Tunisia, una dintre noile destinaţii turistice preferate de români

Tunisia, una dintre noile destinaţii turistice preferate de români

Românii încep să descopere meleagurile însorite ale Africii de Nord. Tunisia este preferată de turişti pentru vremea însorită, dar mai ales pentru costurile mai scăzute ale unei vacanţe all-inclusive. Românii ce au ales Tunisia se declară mulţumiţi şi recomandă această experienţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   15:35

Tunisia este una dintre noile destinaţii turistice preferate de români. Asta pentru că are costuri mai reduse comparativ cu alte ţări mediteraneene.

Tunisia oferă o gamă variată de hoteluri, de la cele de lux până la cele mai accesibile.

"La acest hotel este important să ştiţi că oferim o cazare plăcută pentru cupluri şi familii. În special, pentru cei care au copii. Aşteptăm mai mulţi turişti români pentru că am făcut ce era mai bine ca să le satisfacem aşteptările", a declarat Faten Zghal, Holildays Ambasador.

"Românii sunt renumiţi că se distrează, le place muzica, le place să danseze, le place să petreacă timp de calitate. Şi nouă la fel. Vor fi mai multe zboruri directe, aşa că aşteptăm mai mulţi turişti", a precizat Marouan Kilani, manager de hotel.

Citeşte şi: Tunisia, destinaţia ideală pentru cei care caută căldura în sezonul rece

"Tunisia oferă preţuri competitive, accesibile comparativ cu alte destinaţii. Multe dintre hoteluri au fost construite pe plajă, direct pe plajă. Când vezi ce nisip e aici, cum e plaja, cum e marea, e fantastic", a explicat Ridha Bouasker, reprezentantul unei agenţii de turism din Tunisia.

"Cazările, din punct de vedere raport calitate-preţ, sunt foarte bune. Ca să înţelegem: patru stele cu mic-dejun poate începe de la 550 de euro de persoană, în care e cuprins transportul cu avionul, transferul de la aeroport la hotel, şapte nopţi de cazare şi mergând până la o mie de euro la cele mai luxoase, de cinci stele, cu ultra all-inclusive", a declarat Luminiţa Mesesan, manager destinaţie Tunisia.

Tunisia, prin peisajele ei însorite, oferă turiştilor o experienţă inedită. Locul în care te poţi bucura atât de deşert, cât şi de briza mării aşteptată tot mai mulţi turişti români să îi descopere povestea.

×
Subiecte în articol: Tunisia
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close