Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incendiare făcute de un fost apropiat al grupării protestatarilor: „Când mi-am spus părerea, am fost atenționat”

Dezvăluiri incendiare făcute de un fost apropiat al grupării protestatarilor: „Când mi-am spus părerea, am fost atenționat”

Dezvăluiri incendiare făcute de un fost apropiat al grupării protestatarilor: „Când mi-am spus părerea, am fost atenționat”
15 Sep 2018   •   23:39

Andreea Sava l-a avut invitat în emisiunea „Descoperiți” pe Paul Hitter, unul dintre artiștii care s-au aflat printre membrii grupării Rezist. 

„Am fost chiar idolul lor. Am fost cel mai în vogă artist balcanic și admirat de cei care acum îmi spun pictor conspiraționist. (...) Eram destul de faimos, lucru pe care ei au încercat să-l folosească. Ei au foarte multe publicații online și nu numai, ca tânăr artist te lovești de ei. Dacă vrei să faci ceva în artă, trebuie să joci cum vor ei. Mi-am spus mereu părerea și am început să fiu atenționat că nu voi mai avea expoziții etc. (...) Mi s-a spus că mi se va distruge cariera, ești distrus ca om. Nu au niciun scrupul. Se dorește un soi de anihilare totală. În momentul în care nu mai spui ce vor ei să audă, să ajungi cel mai sărac, un terminat, să te distrugă. Se organizează tabere, expoziții, se plimbă tot felul de bani prin tot felul de chestii culturale. Este foarte bine pus la punct sistemul”, a declarat Pau Hitter.

×
Subiecte în articol: Descoperiți
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close