Antena 3 CNN Actualitate Doi nemți care abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitală, lăsați încă în libertate. Pedofilii au fost condamnați la închisoare, însă aceștia au fugit în Germania

Doi nemți care abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitală, lăsați încă în libertate. Pedofilii au fost condamnați la închisoare, însă aceștia au fugit în Germania

Doi nemți care abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitală, lăsați încă în libertate. Pedofilii au fost condamnați la închisoare, însă aceștia au fugit în Germania
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Oct 2019   •   18:34

Doi nemţi care au fost condamnaţi pentru trafic de minori, acte sexuale cu copii şi trafic de droguri sunt liberi! Deşi au fost condamnaţi încă de anul trecut la peste 6 ani de închisoare fiecare, pedofilii nu se află în închisoare. 

Au fost lăsaţi să plece în Germania pentru a-şi vizita famiile şi nu s-au mai întors. Ce doi abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitală şi minori care trăiau pe stradă şi îi drogau. Din răspunsurile autorităţilor, rezultă că la ora aceasta cei doi nu se află în vreun centru de detenţie din străinătate.

Cei doi se numesc Daniel Otto şi Mathias Mundin. Vizitele lor în ţara noastră au început în august 2014. Veneau aproape lunar în România. Cei doi luau avionul de la Dormund până în Craiova, pentru că zborurile erau mai ieftine.

Daniel Otto şi partenerul lui de viață Matthias Mundin au venit în România după ce au văzut un reportaj difuzat de o televiziune germană despre "oamenii străzii" din Bucureşti. Printre imaginile ce prezentau suferinţa şi decăderea unor destine, ei au simțit o oportunitate.

Timp de doi ani de zile, străinii au racolat zeci de copii. Cei mai mulţi din familii dezorganizate, gări ori centre de plasament.Aceştia închiriau apartamemnte în zona Pieţei Romane şi Colentina. Acolo îi duceau pe minorii care le cădeau în plasă.

Tot în lipsă s-a judecat şi apelul pe care indivizii l-au făcut la decizia de condamnare din primă instană, iar în octombrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti le-a majorat pedepsele: Daniel Otto a primit 6 ani şi 6 luni de închisoare, iar Matthias Mundin - 6 ani şi 10 luni de închisoare. În plus, instanţa le-a interzis să se afle pe teritoriul României timp de 5 ani după executarea pedepsei. Fiecare dintre cei patru copii agresaţi ar trebui să primească din partea celor doi germani daune morale cuprinse între 3.000 şi 5.000 de euro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close