x close

Fii alături de noi!

Ion Ţiriac deschide un lanț de benzinării

de D.G.   •   15 Mar 2016   •   22:48
Ion Ţiriac deschide un lanț de benzinării  817

Ion Ţiriac vrea să lanseze un lanţ de 200 de benzinării fără spaţii de servicii în care şoferii plătesc rapid cu cardul după ce alimentează maşinile cu carburant, potrivit automarket.ro.

Șoferul opreşte, alimentează, plăteşte şi pleacă, fără să mai treacă pe la casa de marcat situată într-un centru de servicii lângă benzinărie.

"Ne-am propus să aducem ceva nou. Vrem să clădim o reţea de puncte de alimentare formată din 200 de puncte în următorii 3-5 ani, de tipul do-it-yourself. Experienţa este cât se poate de simplă, plăteşti cu un card şi pleci. Este un alt model şi credem că vom avea un rol foarte important pe zona aceasta de nişă", spune Remus Hîrceagă, CEO la Ţiriac Energy.

În prezent, doar Rompetrol şi Petrom mai au benzinării cu autoservire, însă acestea sunt puţine la număr şi sunt amplasate în special în mediul rural.

În prezent, în România există aproximativ 2.000 de benzinării, iar cele mai multe aparţin celor de la Petrom, OMV, Rompetrol, Lukoil şi Mol.

poza

Actualitate

Prima demisie din mandatul primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de...

25 Iun 2016  •  14:52

poza

Show

Sărbătoare în familia lui Becali. Cum a petrecut patronul Stelei la 58 de ani

Gigi Becali împlinește sâmbătă 58 de ani, ocazie cu care a ţinut să organizeze o conferinţă de presă, în care să să-şi mărturisească din nou dragostea pentru Dumnezeu şi pentru...

25 Iun 2016  •  14:00

sati