Antena 3 CNN Externe Berlusconi recunoaşte: Nu mai sunt un playBOY, ci un playOLD

Berlusconi recunoaşte: Nu mai sunt un playBOY, ci un playOLD

Berlusconi recunoaşte: Nu mai sunt un playBOY, ci un playOLD
Sursa foto: Foto: wordpress.com
12 Iul 2010   •   17:14

Premierul Italiei a făcut o declaraţie amuzantă, cu ocazia unui forum economic desfăşurat la Milano. Silvio Berlusconi a spus mai în glumă, mai în serios, că nu mai este "un playBOY", ci doar "un playOLD". Primul ministru italian a ţinut totuşi să menţioneze că este atras în continuare de femeile frumoase, "dintr-un simţ al esteticului", informează Il Messaggero.

"Am inaugurat politica deschiderii faţă de alţii, a prieteniei şi vrem să fim prieteni cu toate ţările din zona Mediteranei", le-a spus Berlusconi reprezentanţilor mediilor de afaceri şi diplomaţilor reuniţi cu ocazia Forumului Economic şi Financiar al Mediteranei (Euromed).

Şeful Guvernului italian i-a îndemnat pe oficialii prezenţi să promoveze imaginea statelor din care provin prin frumuseţea tinerelor. "Uneori ar trebui să scoateţi în faţă şi tinere, domnilor ambasadori! Ştiu că şi acesta este un merit cu care toţi vă mândriţi. Noi le apreciem foarte mult pentru că suntem latini", a declarat, râzând, premierul italian.

"Eu nu mai sunt un playboy, ci un playold, dar am în continuare posibilitatea de a-mi manifesta simţul esteticului", a glumit Berlusconi.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi Playboy
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close