Antena 3 CNN Externe Dacă nu poţi să combaţi, poţi să îi baţi! Parlamentul ucrainean va instala un ring de box adevărat în clădire (VIDEO)

Dacă nu poţi să combaţi, poţi să îi baţi! Parlamentul ucrainean va instala un ring de box adevărat în clădire (VIDEO)

Dacă nu poţi să combaţi, poţi să îi baţi! Parlamentul ucrainean va instala un ring de box adevărat în clădire (VIDEO)
04 Mar 2015   •   17:21

Preşedintele Parlamentului ucrainean a propus instalarea unui ring de box real pe unul din holurile Legislativului de la Kiev.

După ce ieri a avut loc o altă altercaţie fizică între parlamentari, preşedintele din Verkhovna Rada, Volodymyr Groisman, a propus să se construiască un ring de box adevărat, pentru legiuitorii care vor să îşi rezolve diferendele folosind pumnii şi picioarele, anunţă agenţia Vesti.

"Dacă vreţi să rezolvaţi lucrurile prin confruntări fizice, eu sunt gata să vă pun la dispoziţie un ring de box real, pe care îl voi instala la etajul trei al clădirii", a spus Groisman în plen.
Liderul de la Kiev a menţionat că cei care se vor mai bate în sala de şedinţe vor fi suspendaţi şi nu vor mai putea participa la cel puţin 15 întruniri de plen.

Preşedintele Parlamentulului ucrainean a mai spus că se caută măsuri care să împiedice migrarea politicienilor de la un partid la altul, fenomen care generează cel mai des aceste dispute fizice între oamenii care ar trebui să fie un exemplu pentru ţara lor.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close