Antena 3 CNN Externe Două avioane s-au ciocnit uşor pe pista aeroportului Madrid-Barajas

Două avioane s-au ciocnit uşor pe pista aeroportului Madrid-Barajas

Două avioane s-au ciocnit uşor pe pista aeroportului Madrid-Barajas
Sursa foto: Foto: airbus.com
de S.T.    |    06 Oct 2012   •   19:56

Două avioane s-au lovit uşor, sâmbătă după-amiaza, pe pista terminalului 1 al aeroportului Barajas din Madrid, fără ca cineva să fie rănit, dar pasagerii au fost nevoiţi să schimbe avionul, conform regulamentului, a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei aeroporturilor Aena pentru AFP.

Incidentul s-a produs în jurul orei 16.15 între două avioane ale companiilor Air Europa şi Iberworld care transportau 297 şi, respectiv, 384 de pasageri.

"A fost o coliziune uşoară. Nu sunt răniţi". "Pagubele sunt mici şi materiale" dar a fost necesară debarcarea pasagerilor, aşa cum cere regulamentul, a anunţat purtătorul de cuvânt, care a precizat că a fost deschisă o anchetă.

"Un avion al Air Europa, cu destinaţia Caracas, cere să iasă din staţionare. Pilotul aude ordinul NU, dar dintr-un motiv necunoscut face manevra de ieşire", a declarat purtătorul de cuvânt.

"În acest moment trece un avion al companiei Iberworld cu destinaţia Cancun şi intră într-o uşoară coliziune", coada primului atingând aripa celui de-al doilea, a aăugat acesta.

×
Subiecte în articol: avioane pasageri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close