Antena 3 CNN Externe Fetele lui Obama nu au voie să folosească Facebook

Fetele lui Obama nu au voie să folosească Facebook

Fetele lui Obama nu au voie să folosească Facebook
10 Feb 2011   •   20:27

Cele două fete ale presedintelui Barack Obama nu au cont pe reţeaua populară de socializare, iar mama lor crede că Facebook-ul nu este ceea ce fetele au nevoie pentru moment.

"Nu" a spus Prima Doamnă într-un interviu pentru ştirile NBC, când a fost întrebată dacă Malia şi Sasha sunt pe Facebook."Nu mă dau în vânt după folosirea Facebook de către copii pentru că nu e ceva de care să aibă nevoie. Nu e necesar acum," a argumentat Prima Doamnă.

Michelle a declarat că împreună cu soţul său se străduiesc să-şi crească fetele cât mai normal cu putinţă şi că până acum au reuşit."Cred că am făcut treabă bună. Dacă stai de vorbă cu copii nostri, îţi dai seama că sunt normali. Noi le recunoaştem. Eu spun asta tot timpul, dar prietenii care vin în vizită, se uită şi pleacă 'Ele sunt fetiţele pe care le ştim'. Aşa că avem de gând să fim vigilenţi, batem în lemn," a spus Michelle.

La drept vorbind, nici una dintre cele două fiice nu este destul de înaintată în vârstă pentru a utiliza site-ul Facebook: Malia are 12 ani şi Sasha 9ani. Obama a specificat, totuşi, că indiferent că au sau nu vârsta potrivită ca să se inscrie pe Facebook, nu le este permis acest lucru.

Fetele Obama se confruntă cu provocări mult diferite faţă de alte fete din SUA. Ele suntnevoite sa respecte măsuri de securitate stricte dictate de către Serviciile Secrete.

În timp ce Obama a recunoscut că protocolul Serviciilor Secrete are rolul său în faptul că fetele Obama nu au voie pe Facebook, Prima Doamnă a accentuat şi faptul că ea personal nu este un mare fan al copiilor care utilizează acest site. Prima Doamnă a adăugat ca Malia şi Sasha ar putea avea permisiunea să se înscrie pe Facebook după ce mai cresc, dar n-ar paria pe acest aspect.

"Sunt mulţi copii care au plecat de la Casa Albă cu renume, aşa că tradiţia este renumită. Fetele Bush sunt magnifice. Chelsea Clinton, este o tânără pe picioarele ei. Sau Caroline Kennedy. Toţi suntem mândri de ele. Vreau să spun că avem în spate un record destul de bun. Sperăm ca şi fetele Obama să facă parte din grupul lor," a spus ea.

În ultima vreme circulă se nasc controverse în legătură cu utilizarea Facebook de către copii. Există multe voci în rândul cadrelor didactice şi administratorilor de şcoli care ar prefera ca studenţii lor să nu facă parte dintre utilizatorii Facebook. De multe ori, problemele care apar pe Facebook sunt aduse în clasă şi crează întreruperi şi probleme în timpul orelor.

Edward Zuckerberg, tatăl fondatorului Facebook Mark Zuckerberg, a încercat să sugereze părinţilor să-şi lase copiii să-şi facă singuri legea când vine vorba despre tehnologie şi Internet, gest care nu surprinde având în vedere că fiul său a făcut avere cu site-ul, conform news.yahoo.com.

×
Subiecte în articol: Obama Facebook fete interzis
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close