Antena 3 CNN Externe Turbat, nebun şi periculos! Un taur furios a scăpat din arenă şi a rănit 11 persoane pe străzile unui orăşel din Spania (VIDEO)

Turbat, nebun şi periculos! Un taur furios a scăpat din arenă şi a rănit 11 persoane pe străzile unui orăşel din Spania (VIDEO)

Turbat, nebun şi periculos! Un taur furios a scăpat din arenă şi a rănit 11 persoane pe străzile unui orăşel din Spania (VIDEO)
Sursa foto: Captura YouTube
18 Mai 2015   •   13:47

Un taur furios a rănit cel puţin 11 oameni, unii dintre ei fiind în stare gravă, după ce a scăpat de sub control în timpul unui festival local organizat în oraşul Talavera de la Reina, Spania.
Fuga acestuia şi căutarea libertăţii a fost cu greu stăvilită de forţele de ordine.

În clipul de mai jos se observă cum animalul, hăituit de o maşină de poliţie, aleargă şi loveşte în plin o persoană aflată în scaun cu rotile. Ceilalţi oameni fug disperaţi şi încearcă să se ascundă din calea monstrului.

Potrivit presei iberice, un bărbat de 30 de ani a suferit răni grave şi a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.
De asemenea, un copil de 9 ani a fost şi el rănit la nivelul feţei.

Taurul a reuşit să scape vineri, în timp ce era transportat în oraş. Animalul trebuia să participe la o coridă în cinstea Sfântului Isidro, dar a fost ucis de poliţiştii care au pornit în urmărirea lui, imediat după evadare.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close