Antena 3 CNN Externe Un român, EROU în SUA. Poliţistul statului Washington, împuşcat mortal de un infractor

Un român, EROU în SUA. Poliţistul statului Washington, împuşcat mortal de un infractor

Un român, EROU în SUA. Poliţistul statului Washington, împuşcat mortal de un infractor
Sursa foto: Foto Seattle Times
24 Feb 2012   •   09:45
Un poliţist de origine română din statul american Washington a fost împuşcat mortal de un infractor aflat la volanul unui autovehicul. Poliţistul îl oprise pe tânăr pentru un control pe autostradă. După ce l-a împuşcat pe român, atacatorul s-a sinucis, informează Seattle Times.

Agentul ucis se numeşte Tony Rădulescu. Avea 44 de ani. S-a născut la Bucureşti şi s-a mutat în Statele Unite când avea 14 ani. Lucra la poliţia statului Washington (State Patrol) de 16 ani şi era detaşat la biroul agenţiei din Bremerton.

Rădulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, în vârstă de 28 de ani, şi a transmis prin radio datele maşinii pentru a fi verificate.



Rădulescu nu a mai sunat înapoi la secţie, astfel că un adjunct al şerifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostradă şi l-a găsit rănit. Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronunţat decesul său.

Joshua Blake, bărbatul care l-a împuşcat pe român, ameninţase că va răni poliţiştii dacă va fi arestat din nou. Blake a stat la închisoare pentru fabricare de metamfetamină, agresiune şi încălcarea unui ordin de restricţie.

Joshua Blake s-a împuşcat în timp ce adjuncţi ai şerifului comitatului Kitsap veneau să-l aresteze în legătură cu uciderea lui Tony Rădulescu.








×
Subiecte în articol: roman SUA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close