Antena 3 CNN Externe Zeci de răniţi în Spania, după ce un taur a sărit în tribune (VIDEO)

Zeci de răniţi în Spania, după ce un taur a sărit în tribune (VIDEO)

Zeci de răniţi în Spania, după ce un taur a sărit în tribune (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
19 Aug 2010   •   15:01

Un taur furios s-a răzbunat pe spectatorii unei coride din nordul Spaniei. Iritat la culme, animalul a sărit pe neaşteptate în tribune, în mijlocul publicului. Aproape 40 de oameni, în majoritate copii şi adolescenţi, au fost răniţi. Niciunul nu este în pericol să-şi piardă viaţa.

Incidentul s-a produs când taurul urma să fie scos din arenă, pentru că era... prea cuminte. Reacţia sa i-a surprins pe toţi.

Dintr-o dată, panica a pus stăpânire pe întreaga arenă. Câţiva spectatori au fost împunşi de coarnele taurului, iar ceilalţi au căutat să fugă cât puteau de repede. Busculada a sporit şi mai mult numărul răniţilor. Între timp, câţiva tineri curajoşi încercau să stăpânească taurul.

Cel mai grav rănit a fost un băiat de 10 ani, strivit sub copitele taurului.  Alţi răniţi au fost transportaţi la spital cu ambulanţele sau cu maşini particulare, în timp ce spectatorii rămaşi nevătămaţi încercau să-şi vină în fire.

În cele din urmă, taurul a fost sacrificat chiar în tribună, pentru a se evita alte incidente.

Specialiştii spun că un asemenea incident este extrem de rar. Taurii ajung adesea în culoarul care desparte arena de tribune, dar nu reuşesc, aproape niciodată, să sară mai departe.



Antena 3

×
Subiecte în articol: taur Spania raniti
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close