Antena 3 CNN Actualitate Media Antena Group este noua platformă operaţională pentru Antena 1, Antena 2 şi Euforia TV

Antena Group este noua platformă operaţională pentru Antena 1, Antena 2 şi Euforia TV

Antena Group este noua platformă operaţională pentru Antena 1, Antena 2 şi Euforia TV
08 Dec 2010   •   14:19

Începând cu luna decembrie 2010, societăţile titulare ale posturilor Antena 1, Antena 2 şi Euforia TV vor fi consolidate operaţional pe platforma companiei care deţine postul Antena 1. Odată cu această consolidare, societatea TV Antena 1 SA va fi transformată în SC Antena Group SA. Cele trei branduri reunite sub Antena Group îşi vor păstra identitatea proprie.

Sorin Alexandrescu va ocupa funcţia de Director General al noii entităţi, urmând să coordoneze activitatea acesteia.
 
“Procesul de consolidare a fost deja demarat. Această mişcare este una strategică, facilitează o mai bună sinergie operaţională la nivelul staţiilor tv ale grupului. Noua entitate creată va avea avantajul strategiei coordonate multibrand prin intermediul unei singure platforme operaţionale. Avantajele pe care le implică sunt multiple, atât în zona de conţinut, cât şi în cele de vânzări, marketing şi tehnic. Concret, vorbim de o mai mare flexibilitate a conţinutului produselor noastre, precum şi a ofertei de costuri pentru clienţii noştri. Sunt încrezător în succesul acestui demers, care vine ca un pas firesc în evoluţia companiei şi care se bazează pe o echipă puternică de management”, declară Sorin Alexandrescu.
 
Intact Media Group reprezintă cea mai importantă platformă media din România. Trustul oferă publicului larg şi comunităţii B2B conţinut de calitate, cu relevanţă locală, creat şi dezvoltat de o echipă de profesionişti. Fondat în 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de mărci în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie.


×
Subiecte în articol: Antena Group Intact Media Group
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close