Antena 3 CNN Actualitate Media ”Cele 2 cuvinte”… de Dragobete, un cadou de la Jurnalul Naţional

”Cele 2 cuvinte”… de Dragobete, un cadou de la Jurnalul Naţional

”Cele 2 cuvinte”… de Dragobete, un cadou de la Jurnalul Naţional
23 Feb 2011   •   09:44

Joi, 24 februarie, Jurnalul Naţional şi Cat Music vă aduc în dar albumul  "Cele 2 cuvinte”…o bucurie pentru toţi fanii TAXI, dar si pentru îndrăgostiţii care încearcă să spună ”te iu…”. Seara, trupa va sărbători printr-un concert in Jukebox Club (str. Turturelelor nr. 11).

La cel de-al saptelea album, TAXI se prezintă ca o trupă matură din punct de vedere muzical, cu preocupări diverse si colaborări dintre cele mai surprinzătoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogăsanu, Matteo si alţii, la care se adauga « cei 26 » care nu se văd pe album, dar rămân în memoria colectivă ori de câte ori se aud ”Cele 2 cuvinte”. Foarte prezentă în mediile online de câteva luni bune, piesa apare pe disc în două variante. Întreg conţinutul albumului e o trecere prin stări de suflet, cu accente ironice de analiză socială, în stilul deja uşor de recunoscut. Muzica şi versurile sunt semnate de Dan Teodorescu.

De 12 ani, TAXI a devenit un vehicul care ne transportă, prin intermediul muzicii, într-o multitudine de stări emoţionale. TAXI înseamnă: Vicky Sava, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacsu, Mugurel Coman si Dan Teodorescu. Toţi cei sase vă invită pe 24 februarie, să spuneţi clar si răspicat: "Te iu…”, în fine… cele două cuvinte.

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close