Antena 3 CNN Show Showbiz Ceasurile lui Alain Delon scoase la vânzare

Ceasurile lui Alain Delon scoase la vânzare

Ceasurile lui Alain Delon scoase la vânzare
05 Mar 2012   •   20:31

Alain Delon scoate la licitaţie colecţia sa impresionantă de ceasuri, alcătuită din modele pretigioase precum Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars-Piguet, Vaucheron Constantin şi Breitling – în total 100 de ceasuri de lux cumpărate sau primite de actrorul francez în ultimii 50 de ani, informează Mediafax.

Licitaţia va avea loc pe 5 aprilie, la Paris, însă înainte de asta, colecţia va fi expusă la Hing-Kong, în perioada 22-24 martie. "La fel ca în cazul tuturor colecţiilor pe care le-a alcătuit, Alain Delon s-a lăsat ghidat de intuiţia sa, fără să cedeze vreunei mode. Astfel, colecţia sa cuprinde unele dintre cele mai frumoase modele clasice de ceasuri, inclusiv cinci modele Breitling cu o alură sportivă şi trei modele Rolex, dintre care un magnific Daytona, estimat între 5.000 şi 7.000 de euro", au declarat experţii casei de licitaţii Cornette de Saint Cyr, organizatoarea evenimentului.

Ceasul vedetă va fi probabil modelul Royal Oak Audemars-Piguet, ceas pe care Delon l-a purtat în filmele „Ca un bumerang” (1976), „Pe cuvânt de poliţist” (1985) şi „Nu deranjaţi poliţistul care doarme” (1988).

Anul trecut în noiembrie, actorul şi-a scos la licitaţie o colecţie de vinuri, ce a cuprins 1000 se sticle de vinuri scumpe, iar în 2007 a scos la vânzare 40 de tablouri din colecţia sa de artă.

×
Subiecte în articol: licitatie Cartier
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close