Antena 3 CNN Show Showbiz Oprah Winfrey a dat afară 30 de angajaţi de la propria sa televiziune

Oprah Winfrey a dat afară 30 de angajaţi de la propria sa televiziune

Oprah Winfrey a dat afară 30 de angajaţi de la propria sa televiziune
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
de S.T.    |    20 Mar 2012   •   13:53
Oprah Winfrey a dat afară 30 de angajaţi de la propria sa televiziune, OWN, într-un proces de restructurare a reţelei TV pe care vedeta de televiziune a lansat-o în parteneriat cu Discovery Communications, potrivit huffingtonpost.com.

Oprah Winfrey a anunţat , luni, că reţeaua de televiziune Oprah Winfrey Network (OWN) renunţă la 30 de angajaţi din New York şi Los Angeles, într-un proces de reducere a costurilor. Din acelaşi motiv, show-ul lui Rosie O'Donnell, care a debutat pe OWN în luna octombrie 2011, a fost anulat.

"Este dificil să iei astfel de decizii dure care afectează vieţile oamenilor", a spus Oprah Winfrey, precizând că actuala situaţie financiară a televiziunii nu se potriveşte cu structura iniţială a costurilor.
 
Oprah Winfrey a mai spus că, din postura de Chief Executive Officer, are responsabilitatea să facă din OWN o reţea de televiziune de succes, iar această restructurare este un pas necesar pe acest drum.
 
Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 şi a recrutat câteva staruri de la Hollywood pentru a prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell şi Ryan şi Tatum O'Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn - au fost cooptaţi pentru a regiza şi prezenta o serie de documentare pentru OWN.

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close