Antena 3 CNN Politică Băsiştii se ceartă între ei. Presa Cotrocenistă o sfâşie pe Udrea: Colivăreasa lui Băsescu

Băsiştii se ceartă între ei. Presa Cotrocenistă o sfâşie pe Udrea: Colivăreasa lui Băsescu

Băsiştii se ceartă între ei. Presa Cotrocenistă o sfâşie pe Udrea: Colivăreasa lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mai 2014   •   15:46
Presa băsistă s-a dezlănţuit împotriva Elenei Udrea, pe care o consideră responsabilă pentru eşecul Partidului Mişcarea Populară. Elena Udrea este aspru criticată de jurnaliştii fideli lui Traian Băsescu, după eşecul PMP de la europarlamentare. 

Aceştia o numesc pe Elena Udrea ''Colivăreasa lui Băsescu'' şi chiar îi cer urgent să facă pasul înapoi împreună cu mentorul său, Traian Băsescu, scrie inpolitics.ro

Şi şeful statului este condamnat pentru susţinerea pe care i-a acordat-o Elenei Udrea, despre care se spune că ar fi făcut cea mai mare eroare din cariera sa politică. Partidul Mişcarea Populară a obţinut 6, 21% la alegerile europarlamentare. 
 
"Traian Băsescu ar trebui să admită azi că eşecul acestui partid se datorează preferatei sale (Udrea) şi încăpăţânării cu care a biciuit un cal mort", scrie Dan Tăpălagă pe hotnews.ro.

Andreea Pora e de-a dreptul mâhnită, în Revista 22: în loc de un partid, PDL, care putea să devină a doua forţă politică pe scenă, depăşind PNL, a reuşit să îngroape şi „pro­iectul Băsescu". "Păcat!" scrie Pora, iar Dan Turturică scrie, în România liberă, că Băsescu degeaba încearcă să-l demoleze pe Ponta, " dacă în locul lui ne-o propune pe Udrea".
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea PMP
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close