Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: "NU MAI SUNT COPIL!" - Drama a doi mici campioni care se zbat în sărăcie

Sinteza zilei: "NU MAI SUNT COPIL!" - Drama a doi mici campioni care se zbat în sărăcie

Sinteza zilei: "NU MAI SUNT COPIL!" - Drama a doi mici campioni care se zbat în sărăcie
12 Dec 2013   •   22:58

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", cazul a doi mici campioni care se zbat în sărăcie, în cadrul unei noi campanii umanitare marca Antena 3, "Împreună suntem şi mai buni".

Petre Iordan şi Fernando Dobre sunt, la doar 11 ani, printre cei mai buni fotbalişti din ţară la categoria lor de vârstă. Nu o spunem noi, ci rezultatele. Echipa susţinută de Gazeta Sporturilor, AS Dan Chilom, este una dintre cele mai bune din ţară.

Puştii lui Chilom sunt pe primul loc în campionat în acest moment. Însă, pentru cei doi mici fotbalişti, fericirea din teren este îngheţată la propriu când ajung acasă, din cauza lipsurilor elementare.

Niciunul nu-şi cunoaşte tatăl, niciunul nu ştie ce înseamă sa ai o casă în care să se simtă în siguranţă, niciunul nu are un pat în care să poată dormi sau o farfurie de mâncare caldă, zi de zi.

"NU MAI SUNT COPIL !"

Petre locuieşte cu bunica lui. Pentru el, ea este mama! Cea care i-a dat viaţă a plecat după naşterea lui în Moldova, unde s-a recăsătorit. Mai are un copil acolo şi îl aşteaptă pe al treilea. Pentru Petrică nu a mai fost loc în noua ei familie.

Situaţia este similiară şi în cazul lui Fernando. El este însă de doar 5 luni la AS Dan Chilom, dar a reuşit performanţa de a deveni golgheterul campionatului.

Drama celor doi copii a fost adusă la "Sinteza Zilei" de jurnalistele Loredana Cofari, Raluca Tache şi Ela Crăciun, care au declarat în emisiune că au fost surprinse de faptul că cei doi copii nu s-au plâns că le-ar lipsi ceva.


Pentru a-i ajuta pe cei doi campioni, puteţi dona orice sumă în contul de mai jos, cu precizarea că ea este pentru Petre Iordan şi Fernando Dobre.


×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close